Bookkeeper-General Batavia/Boekhouder-Generaal Batavia

Cargo

  • Group by:
  • Voyage
  • Product
  • Book Year
  • Quantity
  • Specification
  • Departure Place
  • Departure Region
  • Arrival Place
  • Arrival Region
You searched for cargo with the following properties:
  • ship name = "Willem de Vijfde"

Search for voyages with these conditions or search again.

The calculated total value of the results on this screen can give a misleading impression: sometimes the value of a product is not known, because the value is listed only for a group of products taken together. Click here to count only items of which the value is known.


showing results 41-80 - first - previous - next - last - goto
total value Dutch guilders: 1.156.409,7 - Indian guilders: 0 - number of results: 193.
Voyage Product Specification Value Dutch guilders Value Indian guilders
7247 wijn in soort 13.442 -
7247 brandewijn Kaaps 1.056 -
7247 aloƫ succotorra 1.445,8 -
7247 tarwe 51.721,9 -
7247 rogge 277,4 -
7247 gerst 287,2 -
7247 talk 7.402,9 -
7247 ongelden 6.848,10,8 -
8700 markrealen 72.450 -
8700 paiement nieuw Nederlands 40.000 -
8700 verrekijker - -
8700 glas - -
8700 samen 7.418,13,8 -
8700 brandewijn 270,17 -
8700 water gedistilleerd Hollands 106,14 -
8700 fluweel Hollands - -
8700 laken in soort - -
8700 perpetuanen - -
8700 wagentrijp 29,14 -
8700 lood in soort - -
8700 verf - -
8700 equipagegoederen 14.076,18 -
8700 artilleriegoederen - -
8700 wapengoederen - -
8700 kleinigheden - -
8700 provisie - -
8700 ijzer - -
8700 spijker - -
8700 gereedschap - -
8917 smeekolen 370,16 -
8917 mop grauw 424,17 -
9319 metselsteen 424,17 -
9319 smeekolen 370,16 -
9319 montering voor het garnizoen 6.098,18 -
3024 garen katoenen 4.103,7,8 -
3024 rijst 12.887,6,8 -
3024 katjang groen 4.222,19,8 -
3142 peper in soort 47.521,14,8 -
3142 garen katoenen Javaans 1.652,8 -
3142 koffieboon Javaans 31.160,8 -
showing results 41-80 - first - previous - next - last - goto
total value Dutch guilders: 1.156.409,7 - Indian guilders: 0 - number of results: 193.