Bookkeeper-General Batavia/Boekhouder-Generaal Batavia

Cargo

  • Group by:
  • Voyage
  • Product
  • Book Year
  • Quantity
  • Specification
  • Departure Place
  • Departure Region
  • Arrival Place
  • Arrival Region
You searched for cargo with the following properties:
  • product name = "sekwijn"

Search for voyages with these conditions or search again.

The calculated total value of the results on this screen can give a misleading impression: sometimes the value of a product is not known, because the value is listed only for a group of products taken together. Click here to count only items of which the value is known.


showing results 41-80 - first - previous - next - last - goto
total value Dutch guilders: 598.324,7 - Indian guilders: 844.291,12 - number of results: 745.
Voyage Product Specification Value Dutch guilders Value Indian guilders
13920 sekwijn - -
13945 sekwijn - 340
14015 sekwijn - 1.360
14034 sekwijn - 680
14036 sekwijn - 870
14044 sekwijn - 580
14045 sekwijn ten behoeve van de residentie Semarang - 290
14052 sekwijn - 5.137,2,8
14179 sekwijn - 1.964,14,8
14198 sekwijn tot consumptie aan Cornelis Stull - 54
7406 sekwijn - 10.300
7420 sekwijn - 5.150
7422 sekwijn - 7.210
7427 sekwijn - 2.163
7430 sekwijn - 3.605
7432 sekwijn - 6.489
7436 sekwijn - 7.210
7438 sekwijn - 7.611,9
7481 sekwijn - 4.310,11
7486 sekwijn - 2.155,5,8
8932 sekwijn - 1.200
8959 sekwijn - 300
8960 sekwijn - 900
8972 sekwijn - 300
8979 sekwijn - 600
8980 sekwijn - 161
9012 sekwijn - 300
9013 sekwijn - 300
9067 sekwijn - 900
9067 sekwijn tot consumptie, voor opperhoofd Ferdinand de Groot - 150
9265 sekwijn - 85,13
9356 sekwijn tot consumptie verstrekt aan Pieter de Vos - 290
9356 sekwijn tot consumptie verstrekt aan Willem Six - 37,5,8
9361 sekwijn - 290
9366 sekwijn - 250
9369 sekwijn - 300
9370 sekwijn - 300
9385 sekwijn - 290
9390 sekwijn - 150
9395 sekwijn - 3.480
showing results 41-80 - first - previous - next - last - goto
total value Dutch guilders: 598.324,7 - Indian guilders: 844.291,12 - number of results: 745.